Menu

Aanhelen en onderhoud

Kan uw houten vloer wel een opfrisbeurt gebruiken? 

Wij kunnen ook het onderhoud aan uw vloer doen waarmee u de levensduur van uw vloer verlengt en uw vloer er weer netjes bij ligt. Ook wanneer u bijvoorbeeld verhuist naar een woning waar al een houten vloer ligt, kunnen wij deze een grondige opfrisbeurt geven.

Henraat Parket gebruikt hiervoor de Bona PowerScrubber, een professionele, diepe reiniging die hardnekkig vuil en diepe aanslag verwijdert van uw vloer. Hierna wordt de vloer voorzien van een nieuwe beschermlaag waardoor u het laten schuren van uw vloer uitstelt en dat tegen een fractie van de prijs.

Aanheling van vloeren

U wilt gaan uitbouwen of de indeling van de kamer veranderen? Dan moet u ook iets met de vloer gaan doen, maar wat? Wij kunnen vrijblijvend langskomen om te kijken wat de opties zijn voor de huidige vloer. Meestal kunnen we dezelfde vloer leveren en aanleggen en zodanig bewerken dat u straks niets meer ziet van het nieuwe gedeelte. We komen graag bij u langs om uw huidige vloer te bekijken en te bespreken welke mogelijkheden er zijn.

Verzekering

Heeft u schade aan uw vloer en heeft u daarvoor een offerte nodig voor de verzekeringsmaatschappij? Dat kan ook bij ons. Wij komen bij u thuis en stellen een offerte op voor de werkzaamheden die nodig zijn om de ontstane schade te herstellen. Voor het opstellen van een offerte vragen we een geringe vergoeding die later wordt gecrediteerd als we de werkzaamheden mogen uitvoeren.  

Bekijk alle diensten